Τεχνολογία

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε αν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση

«Αν δεν εκπέμπεις ένα κύμα που είναι απαγορευτικό για σεξουαλική παρενόχληση, κανένας δεν θα σε παρενοχλήσει», είπε η ηθοποιός

Μια ενδιαφέρουσα και αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά η Κάτια Δανδουλάκη. Η δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για το γάμο που έκανε στο κέντρο της Αθήνας και δεν πήρε κανείς χαμπάρι, για την χρυσή εποχή της Λάμψης αλλά και για το αν έχει δεχτεί στη διάρκεια της καριέρας της σεξουαλική παρενόχληση.

Για το μυστικό γάμο στην Αθήνα: «Όταν σου λέω έκανα γάμο στο κέντρο της Αθήνας, την περίοδο που έκανα τη «Λάμψη», και δεν το πήρε χαμπάρι κανένας πόσο πιο κρυφό άτομο μπορείς να βρεις απέναντι σου; Όταν θέλεις να κάνεις κάτι, το κάνεις! Και εγώ το ευχαριστήθηκα…».

Για την εποχή της Λάμψης και το περιστατικό με τον Χρήστο Πολίτη: «Έχω πολλά να σου πω γι’ αυτό το θέμα. Το χειρότερο ήταν ένα φιλί που έδινα στο κεφάλι του Χρήστου Πολίτη, όταν παίζαμε στη Λάμψη. Καθόταν στον καναπέ κι εγώ από πίσω τον είχα αγκαλιάσει και είχα βάλει το κεφάλι μου πάνω στο κεφάλι του και του έδωσα ένα φιλάκι στα μαλλιά. Όταν σήκωσα το πρόσωπό μου είχα μια μαυρίλα στο πηγούνι γιατί ήταν βαμμένο το μαλλί του. Και είχα ένα πηγούνι μαύρο. Αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ γιατί το κράτησαν το πλάνο για να μου δείξουν το “μούσι”».

Για τη σεξουαλική παρενόχληση: «Από τα 16 μου ήμουν στοχευμένη, ήξερα τι ήθελα από την ζωή μου. Υπήρξαν δυσκολίες με τους άντρες γιατί με είχαν στα πούπουλα. Τους λάτρεψα και με λάτρεψαν οι άντρες. Ακούω για σεξουαλική παρενόχληση και θέλω να σας πω ότι: “Αν δεν εκπέμπεις ένα κύμα που είναι απαγορευτικό για σεξουαλική παρενόχληση, κανένας δεν θα σε παρενοχλήσει. Εάν δεν το εκπέμπεις και σου τύχει, σταματάει επί τόπου αν είσαι αποφασισμένη να το σταματήσεις. Δεν κατάλαβα ποτέ, την εκ των υστέρων εξέγερση για κάτι που έγινε παλιά. Δεν παρενοχλήθηκα ποτέ, γιατί δεν έδινα τέτοια εντύπωση”. Το λέω ότι δεν παρενοχλήθηκα, γιατί δεν μου αρέσει να σκέφτεται ο κόσμος ότι όλοι έκαναν υποχωρήσεις για να φθάσουν εκεί που έφθασαν. Όχι… είχαν ταλέντο, είχαν αφοσίωση, δυναμική, δουλειά, προσήλωση και υποταγή».Η Κάτια Δανδουλάκη μίλησε και για το πρώτο της ραντεβού με τον άνδρα της ζωής της Μάριο Πλωρίτη: «Το πιο αστείο περιστατικό μου συνέβη στο πρώτο ραντεβού με τον άνθρωπο που μετά πέρασα την υπόλοιπη ζωή μου. Από τη μεγάλη μου ευτυχία παράγγειλα τέσσερα παγωτά Σικάγο. Ντράπηκε, βέβαια, ο Μάριος στο δεύτερο, άρχισε να μην παραγγέλνει μόνος του κι εγώ παράγγειλα το τρίτο και το τέταρτο μόνη μου. Είχα αυτό το θράσος, το έκανα, έφαγα και τα τέσσερα και μέθυσα από σοκολάτα κι ευτυχία. Τα έφαγα όλα».


Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε τι συνέβη στο πρώτο της ραντεβού με τον Μάριο Πλωρίτη!

Δημοφιλέστερα

To Top