Ελλάδα

Καμένα Βούρλα: Οδηγούσε μεθυσμένος και με στρατιωτικό μαχαίρι

Ο 42χρονος οδηγός τα είχε «τσούξει» για τα καλά

Ξινή βγήκε η απογευματινή διασκέδαση σε έναν 42χρονο Έλληνα που κινούνταν με Ι.Χ. αυτοκίνητο στην περιοχή των Καμένων Βούρλων, καθώς τα επικίνδυνα «οχτάρια» που έκανε υποχρέωσαν τους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος να τον σταματήσουν για αλκοτέστ, το οποίο αποκάλυψε και άλλα.

Ο έλεγχος απέδειξε ότι ο 42χρονος οδηγός τα είχε «τσούξει» για τα καλά, όμως κατά την έρευνα που ακολούθησε στο όχημά του, οι αστυνομικοί βρήκαν και ένα μαχαίρι στρατιωτικού τύπου το οποίο κατέσχεσαν. Έτσι, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

*** Σχεδόν για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στη Μυτιλήνη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. ένας 20χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο και προέκυψε πως είχε στην κατοχή του μαχαίρι συνολικού μήκους 23 εκατοστών το οποίο κατασχέθηκε. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μυτιλήνης που του άσκησε δίωξη για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Δημοφιλέστερα

To Top