Ελλάδα

Κρήτη: Έκρηξη αυτοκινήτου προκάλεσε ζημιές στο κέντρο του Ηρακλείου

Η έκρηξη έγινε σε σταθμευμένο όχημα – Αρκετές ζημιές σε σπίτια, ΙΧ και επιχείρηση εστίασης

«Ακούστηκε ένα μπαμ και τραντάχτηκε το κτίριο». Με αυτόν τον τρόπο περιγράφουν οι μάρτυρες τη χθεσινή έκρηξη σταθμευμένου αυτοκινήτου, στον πεζόδρομο της 25ης Αυγούστου, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το cretapost.gr, που δημοσιεύει και φωτογραφίες, η έκρηξη προκάλεσε ζημιές σε επιχείρηση εστίασης, σε παρακείμενα οχήματα αλλά ακόμα και σε σπίτια.

«Καθόμασταν και τρώγαμε στην ταβέρνα όταν ακούστηκε ένα δυνατό μπαμ και τραντάχτηκαν οι τοίχοι και τα τζάμια», ανέφερε μία αναγνώστρια στο cretapost ενώ την ίδια ώρα μαρτυρίες αναφέρουν πως ο θόρυβος έφτασε μέχρι και την παραλιακή του Ηρακλείου.

Η έκρηξη προκάλεσε καταστροφές, καθώς τζάμια έσπασαν στο σπίτι που ήταν παρκαρισμένο το ΙΧ, ενώ ζημιές σημειώθηκαν και σε κουζίνα επιχείρησης εστίασης.

Την ίδια ώρα, ζημιές υπέστη και το αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά από το σημείο της έκρηξης.

Το όχημα ήταν με υγραέριο

Αξίζει να σημειωθεί ότι από τις έρευνες των αρχών έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας καθώς δεν πρόκειται για τοποθέτηση κάποιου εκρηκτικού μηχανισμού.

Το επικρατέστερο σενάριο αναφέρει πως επειδή το όχημα ήταν με υγραέριο σημειώθηκε κάποιο πρόβλημα με αποτέλεσμα να σημειωθεί η έκρηξη.


cretapost_autokinito1


cretapost_autokinito

Δημοφιλέστερα

To Top