Ελλάδα

Λήστεψαν ηλικιωμένες αδελφές σε χωριό του Αιγίου

Οι ανυπεράσπιστες γυναίκες δεν τόλμησαν να προβάλλουν αντίσταση, όταν οι ληστές τις απείλησαν με μαχαίρι

Αντιμέτωπες με τρεις αδίστακτους κακοποιούς που εισέβαλαν στο σπίτι τους για να τις ληστέψουν βρέθηκαν δυο ηλικιωμένες αδελφές, σε ένα χωριό του Αιγίου, το βράδυ της Τετάρτης.

Οι ανυπεράσπιστες γυναίκες δεν τόλμησαν να προβάλλουν αντίσταση, όταν οι ληστές τις απείλησαν με μαχαίρι.

Οι δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους με κουκούλες, τρύπωσαν από ένα παράθυρο που είχε ξεχαστεί ανασφάλιστο στη μονοκατοικία όπου κατοικούν μόνες οι δύο γυναίκες ηλικίας 66 και 68 χρόνων στην Ελίκη Αιγιάλειας και τις ακινητοποίησαν με την απειλή του μαχαιριού, ενώ ταυτόχρονα δεν δίστασαν να τις χαστουκίσουν για να αποκαλύψουν πού φύλαγαν τις οικονομίες τους. Οι ηλικιωμένες φοβήθηκαν για τη ζωή τους και τους έδωσαν τα περίπου 4.000 ευρώ που φύλαγαν για ώρα ανάγκης.

Οι τρεις άγνωστοι άρπαξαν τα χρήματα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση, χωρίς οι τρομοκρατημένες γυναίκες να δουν αν επιβιβάστηκαν σε κάποιο όχημα. Όταν συνήλθαν από το σοκ, ειδοποίησαν αστυνομικούς της Ασφαλείας Αιγιαλείας που ξεκίνησαν αναζητήσεις για τον εντοπισμό των ληστών, χωρίς αποτέλεσμα όμως. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη και ήδη σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου για τα όπλα σε βάρος αγνώστων.

Δημοφιλέστερα

To Top