Διεθνή

Πάτρα: Έσκαβε στο χωράφι και ξέθαψε ένα κιλό ηρωίνης

Ο 32χρονος αλλοδαπός οδήγησε άθελά του τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που τον παρακολουθούσαν στην «καβάντζα» του

Οι κινήσεις ενός 32χρονου αλλοδαπού που είχαν στοχοποιήσει και παρακολουθούσαν από απόσταση, έδειξαν στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ότι θα τους οδηγούσε άθελά του στην «καβάντζα» όπου έκρυβε την ηρωίνη που διακινούσε στις γειτονιές της Πάτρας.

Πράγματι, ο ύποπτος μπήκε σε ένα χωράφι και ξεκίνησε να… σκάβει, με αποτέλεσμα να τον ακινητοποιήσουν άμεσα και να ερευνήσουν το σημείο όπου έσκαβε. Μέσα στο λάκκο που είχε βάθος μισό μέτρο, οι αστυνομικοί βρήκαν επτά συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 26 γραμμάρια ηρωίνης κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στον διακινητή, πάνω στο οποίο κατέσχεσαν δύο κινητά και 75 ευρώ.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 32χρονος προμηθευόταν κάθε 20-30 ημέρες ενάμισι κιλό ηρωίνης, το οποίο έθαβε στο χωράφι και παραλάμβανε λίγο- λίγο για να το διαθέσει σε τοξικομανείς στην Πάτρα. Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Πατρών στον οποίο παραπέμφθηκε ο δράστης, του άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόκρυψη ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση.

Δημοφιλέστερα

To Top