Ελλάδα

Άδειαζε επί πέντε χρόνια σπίτια και ξενοδοχεία στα Τρίκαλα

Ο δράστης είναι σεσημασμένος και είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές

Με έπιπλα και συσκευές που έκλεβε εδώ και πέντε ολόκληρα χρόνια είχε εξοπλίσει το σπίτι του στην περιοχή της Πύλης Τρικάλων ένας 39χρονος Έλληνας! 

Ο δράστης είναι σεσημασμένος και είχε απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αρχές για κλοπές. Ωστόσο, από τις 10 Αυγούστου του -πολύ μακρινού- 2014 δρούσε ανενόχλητος στην ευρύτερη περιοχή του νομού Τρικάλων ως την τελευταία ημέρα του φετινού Φεβρουαρίου! Στο διάστημα αυτό, διέπραξε επτά κλοπές σε σπίτια και ξενοδοχεία, από τα οποία «σήκωσε» οικιακό εξοπλισμό, έπιπλα, ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, οινοπνευματώδη ποτά και προσωπικά αντικείμενα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στο σπίτι του και αποδόθηκαν στους δικαιούχους, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη 660 κυνηγετικά φυσίγγια και πλήθος αντικειμένων την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει. Έτσι, οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλης ερευνούν την εμπλοκή του σε άλλες διαρρήξεις, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.

Δημοφιλέστερα

To Top