Πολιτική

Άδωνις: Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη, ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία» και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ 

Στα ύψη βρίσκεται η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στα στελέχη της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει και των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Τα ξίφη τους διασταύρωσαν στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σπύρος Δανέλλης.

Κατά την παρουσίαση των καλεσμένων, ο Άδωνις Γεωργιάδης, σχολίασε δεικτικά την σημείωση του Σπύρου Δανέλλη, ότι είναι υποψήφιος με τον «ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία».

«Ακόμα και οι Συριζαίοι ντρέπονται να πουν ότι είναι ΣΥΡΙΖΑ στην Ελλάδα του 2019. Αυτό είναι το ωραίο που μας έκανε ο Αλέξης Τσίπρας», ανέφερε.

Αναφερόμενος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, στην υπόθεση της Νovartis, ξεκαθάρισε ότι ο ίδιος είναι ο πρώτος που θέλει να πάει σε Ειδικό Δικαστήριο βάσει του νόμου 86 του Συντάγματος, αν υπάρχουν στοιχεία εναντίον του.

O Άδωνις Γεωργιάδης ρώτησε τον Σπύρο Δανέλλη, αναφερόμενος στην άρση ασυλίας του Ανδρέα Λοβέρδου, «να δω τι θα ψηφίσεις την Παρασκευή για τον Πολάκη».

Η αναφορά στον Παύλο Πολάκη έγινε στην υπόθεση άρσης της ασυλίας του για την ηχογράφηση του Γιάννη Στουρνάρα, θέμα για το οποίο υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα.

Από την πλευρά του ο Σπύρος Δανέλλης δεν απάντησε για το τι θα πράξει την Παρασκευή, με τον Άδωνι Γεωργιάδη να παρατηρεί: «Σε μένα θέλει φυσικό δικαστή, στον Πολάκη θα ψηφίσει να πάει στον φυσικό δικαστή;».

Δημοφιλέστερα

To Top