Ελλάδα

Αιματηρή συμπλοκή ανήλικων μεταναστών στη Μόρια

Τέσσερις ανήλικοι δράστες τραυμάτισαν δύο νεαρούς με μαχαίρια και ξύλινα ρόπαλα μέσα στον χώρο φιλοξενίας, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί – Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία του νησιού

Ακόμη και συμμορίες ανήλικων αλλοδαπών δρουν ανεξέλεγκτα στο πολύπαθο hot spot της Μόριας στη Λέσβο, όπου οι συμπλοκές αποτελούν καθημερινότητα. Σε μια τέτοια, δέχθηκαν επίθεση δύο ανήλικοι αλλοδαποί από μια ομάδα επίσης ανήλικων μεταναστών.

Οι τέσσερις ανήλικοι δράστες τραυμάτισαν τους δύο νεαρούς με μαχαίρια και ξύλινα ρόπαλα μέσα στον χώρο φιλοξενίας, για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί. Ωστόσο, συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Μυτιλήνης και παραπέμφθηκαν στην Εισαγγελία του νησιού κατηγορούνται για πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Αλλά και στη Μυτιλήνη, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας ανήλικος αλλοδαπός ο οποίος έκλεψε το αξίας 500 ευρώ ποδήλατο ενός 47χρονου Έλληνα από μια δημοτική οδό όπου το είχε παρκάρει. Ο 17χρονος δράστης ανακρίνεται και για άλλες κλοπές πριν παραπεμφθεί στην δικαιοσύνη, ενώ το ποδήλατο βρέθηκε και επιστράφηκε στον ιδιοκτήτη του.

Δημοφιλέστερα

To Top