Αθλητισμός

Γιαννακόπουλος: «Να μπορεί ο Παναθηναϊκός να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός!»

Η αποπληρωμή των χρεών και η οργάνωση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού σε επαγγελματικά πρότυπα είναι οι δύο μεγάλοι εξωαγωνιστικοί στόχοι του Δημήτρη Γιαννακόπουλου!

Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εξασφάλισε χθες την άνοδο της ομάδας βόλεϊ γυναικών του στη Volley League, μετά την επικράτηση επί της ΑΕΚ με 3-1 σετ, στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έγινε αποδέκτης συγχαρητηρίων, ωστόσο ο ίδιος θέλησε να δώσει μια άλλη διάσταση. Αποκαλύπτοντας ποιοι είναι μεγάλοι στόχοι που έχουν τεθεί για τη «μάνα του λόχου» του «τριφυλλιού», προκειμένου να φτάσει στο σημείο να γίνει ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητος…

«Καλά όλα αυτά και σας ευχαριστώ όλους για τα συγχαρητήρια που πετύχαμε όλους τους αγωνιστικούς μας στόχους. Για εμάς όμως το πιο σημαντικό επίτευγμά μας είναι η αποπληρωμή των χρεών που κάποιοι δημιούργησαν (3,5εκ.) αλλά και η οργάνωση πλέον σε επαγγελματικά πρότυπα ώστε τελειώνοντας την θητεία μας ο σύλλογος να μπορεί να σταθεί στα δικά του πόδια χωρίς την ανάγκη κανενός Γιαννακόπουλου!», ανέφερε χαρακτηριστικά στο προφίλ του στο Instagram, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ΑΟ.

Δείτε το μήνυμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου:


DPG1

Πηγή:www.sport-fm.gr

Δημοφιλέστερα

To Top