Πολιτική

Γιατί ο Άδωνις εύχεται περαστικά στον Παπαδημούλη

Κόντρα στο Twitter με αφορμή ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το τραγικό περιστατικό στην Καλαμάτα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη

Κόντρα μεταξύ του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη και του Δημήτρη Παπαδημούλη, ξέσπασε στο Twitter με αφορμή ανάρτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το τραγικό περιστατικό στην Καλαμάτα που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 53χρονου εικονολήπτη Κώστα Θεοδωρακάκη.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, έγραψε «ο Δήμαρχος Καλαμάτας Παναγιώτης Νίκας, που έκανε χθες τη θλιβερή δήλωση πως ο «σαιτοπόλεμος» πρέπει να συνεχιστεί, «γιατί είναι στο DNA των Μεσσήνιων», είναι μεταξύ των 50 «αρίστων», που υπέγραψαν για την υποψηφιότητα του @kmitsotakis για την Προεδρία της ΝΔ. Να τον χαίρονται…».

Άμεση ήταν η απάντηση του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη ο οποίος έγραψε στον Δημήτρη Παπαδημούλη «περαστικά και Χριστός Ανέστη…», συνοδεύοντας την ανάρτησή του με μια φωτογραφία του Παύλου Πολλάκη, να πυροβολεί.

Στην συνέχει ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε «επειδή βλέπω διάφορους Συριζαίους τύπου @papadimoulis και βγήκαν από το καβούκι τους και το παίζουν άνετοι, ας θυμηθούμε τί έχει πει ο Υπουργός τους που θα στηρίξουν την άλλη εβδομάδα…», αναρτώντας δημοσίευμα του «protothema.gr» με δηλώσεις του Παύλου Πολάκη, σχετικά με τους πυροβολισμούς τους οποίους χαρακτήριζε επιβεβλημένους σε γάμους, βαφτίσεις και ιστορικές εκδηλώσεις.

Δημοφιλέστερα

To Top