Ελλάδα

Η ληστεία σε πρατήριο υγρών καυσίμων στην Θήβα δεν ήταν πρωταπριλιάτικη φάρσα

Ο 62χρονος πίστεψε αρχικά ότι οι ληστές του έκαναν πλάκα, όμως σύντομα κατάλαβε ότι το μαχαίρι ήταν πέρα για πέρα αληθινό

Πρόθυμος να εξυπηρετήσει βγήκε από το γραφείο του ο 62χρονος υπάλληλος ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων στην εθνική οδό Θήβας – Λιβαδειάς, όταν είδε ένα αυτοκίνητο με δυο επιβάτες να φτάνει τα ξημερώματα της Δευτέρας. Όμως, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν πελάτες.

Οι δύο άνδρες ζήτησαν από τον υπάλληλο να τους δώσει λάδι για να βάλουν στη μηχανή, αλλά ξαφνικά ο ένας έβγαλε μαχαίρι και του ζήτησε χρήματα! Ο 62χρονος πίστεψε αρχικά ότι ήταν… πρωταπριλιάτικη φάρσα, αλλά γρήγορα διαπίστωσε ότι επρόκειτο για πραγματική ληστεία. Όμως, δεν είχε στις τσέπες του παραπάνω από 50 ευρώ τα οποία τους έδωσε.

Οι δράστες μπήκαν ξανά στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ ο τρομοκρατημένος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό τους, χωρίς αποτέλεσμα. Την προανάκριση ανέλαβαν οι άνδρες της Ασφάλειας Θηβών που προσπαθούν να ανακαλύψουν τα ίχνη των ληστών.

Δημοφιλέστερα

To Top