Ελλάδα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Η σύντροφος του πρωθυπουργού συνοδευόμενη από συνεργάτες του βρέθηκε στο ακροατήριο το πρωί της Παρασκευής – Χαιρέτησε την Μάγδα Φύσσα που της διαμαρτυρήθηκε για τις άθλιες συνθήκες

Με την δίκη της Χρυσής Αυγής να βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και πολλούς μήνες και πολλούς να κατηγορούν την κυβέρνηση για τις ατέλειωτες καθυστερήσεις και κωλυσιεργίες, η σύντροφος του πρωθυπουργού Μπέτυ Μπαζιάνα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης στο ακροατήριο.

Η κυρία Μπαζιάνα έφτασε λίγο πριν από τις 9 το πρωί και συνοδευόταν από συνεργάτες του πρωθυπουργού και τον δημοσιογράφο Ματθαίο Τσιμιτσάκη, σύμβουλο του Αλέξη Τσίπρα. Ντυμένη απλά, με τζιν παντελόνι και μαύρη μπλούζα, κάθισε στις προκαθορισμένες θέσεις για το κοινό και περίμενε την έναρξη της διαδικασίας.

Λίγο αργότερα έφτασε στην αίθουσα και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, που χαιρετήθηκε με την κυρία Μπαζιάνα και μάλιστα της ζήτησε να επισκεφθεί τις τουαλέτες του χώρου, που όπως είπε είναι σε άθλια κατάσταση.


mpaziana-fyssa-dyo


mpaziana-fyssa-ena

Η δίκη της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται για τέσσερα χρόνια, ενώ ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα Γιώργος Ρουπακιάς, βρίσκεται αποφυλακισμένος στο σπίτι του, λόγω παρέλευσης του 18μηνου.


baziana02


baziana03


baziana04


baziana05


baziana06


baziana07


baziana08

Δημοφιλέστερα

To Top