Διεθνή

National Enquirer: H αγαπημένη ταμπλόιντ του Τραμπ πωλήθηκε έναντι 100 εκατ. δολαρίων

 Ο νέος ιδιοκτήτης είναι ο διανομέας Τύπου Τζέιμς Κόεν

Νέα εποχή για την αγαπημένη σκανδαλοθηρική εφημερίδα του Ντόναλντ Τραμπ

Η ταμπλόιντ «National Enquirer» αλλάζει ιδιοκτήτη.  Όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η «κίτρινη» εφημερίδα πουλήθηκε σε πρακτορείο διανομής περιοδικών.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε χαμηλές κυκλοφορίες λόγω του Διαδικτύου ενώ πριν από δύο μήνες είχε κηρύξει τον πόλεμο στο «αφεντικό» της Amazon.

Ο νέος ιδιοκτήτης των τίτλων της εκδοτικής εταιρείας «American Media Inc» είναι ο διανομέας Τύπου, Τζέιμς Κόεν, ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, την αγόρασε έναντι 100 εκατομμυρίων δολαρίων.Η αγορά περιλαμβάνει την αμερικανική και την βρετανική έκδοση του «Enquirer» καθώς και τα έντυπα «Globe» και «National Examiner».

Οι πωλήσεις της ταμπλόιντ τον τελευταίο χρόνο σημείωσαν πτώση κατά 18% με την κυκλοφορία της να κατρακυλά στα 265.000 φύλλα.

Στην «κίτρινη» εφημερίδα, που ιδρύθηκε το 1926, τα θέματα που κυριαρχούν είναι το κουτσομπολιό, σκάνδαλα διασημοτήτων και σε εγκλήματα.

Η εκλεκτή εφημερίδα του Αμερικανού προέδρου, είχε βάλει πρόσφατα στο «μάτι» τον «mr Amazon», Τζεφ Μπέζος, δημοσιεύοντας γαργαλιστικές λεπτομέρειες για το διαζύγιό του.
Ο πρόεδρος της Amazon, πολέμιος του Τραμπ, κατήγγειλε εκβιασμό από τη πλευρά του ταμπλόιντ.

Δημοφιλέστερα

To Top