Ελλάδα

Ναύπακτος: Οικιακή βοηθός ξάφριζε επί 14 μήνες έναν ηλικιωμένο

Όταν οι συγγενείς του ηλικιωμένου διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά οι οικονομίες και τα τιμαλφή που είχε στο σπίτι, οι υποψίες έπεσαν αμέσως στην 67χρονη που είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους και έμενε επί ώρες μόνη μαζί του

Την εμπιστοσύνη που της είχαν δείξει οι συγγενείς ενός ηλικιωμένου, οι οποίοι την είχαν προσλάβει για να τον φροντίζει μέσα στο σπίτι του στη Ναύπακτο, εκμεταλλευόταν μια 67χρονη Ελληνίδα οικιακή βοηθός η οποία ξάφριζε συστηματικά τον ανήμπορο άνδρα επί 14 ολόκληρους μήνες!

Όταν οι συγγενείς του ηλικιωμένου διαπίστωσαν ότι είχαν κάνει φτερά οι οικονομίες και τα τιμαλφή που είχε στο σπίτι, οι υποψίες έπεσαν αμέσως στην 67χρονη που είχε πρόσβαση σε όλους τους χώρους και έμενε επί ώρες μόνη μαζί του. Μάλιστα, από τις 17 Φεβρουαρίου του 2018 που είχε προσληφθεί, είχαν εξαφανιστεί μετρητά ύψους 11.000 ευρώ και κοσμήματα συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

Ωστόσο, από τις 2 Απριλίου η 67χρονη οικιακή βοηθός είχε εγκαταλείψει την εργασία της και, παρά τις αναζητήσεις που ξεκίνησαν όταν ταυτοποιήθηκε, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς του τμήματος Ναυπακτίας. Έτσι, σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή σε βάρος της και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

Δημοφιλέστερα

To Top