Πολιτική

ΝΔ για Πετσίτη: Να μας πει ο Τσίπρας ποια ήταν η δουλειά του δίπλα στον Παππά

Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιάννης Μαστρογεωργίου κάλεσε τον πρωθυπουργό να δώσει εξηγήσεις για την υπόθεση Πετσίτη – «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται» 

Εξηγήσεις για τον Μανώλη Πετσίτη ζητά από τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η Νέα Δημοκρατία, δια του αναπληρωτή εκπροσώπου Τύπου της, Γιάννη Μαστρογεωργίου, εγκαλώντας τον Νίκο Παππά ότι «για μία ακόμη φορά λέει ψέματα».

Ο κ. Μαστρογεωργίου τονίζει: «Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται: ποια ήταν η δουλειά του κ. Πετσίτη δίπλα στον κ. Παππά;».

Όπως αναφέρει ο κ. Μαστρογεωργίου, ο κ. Παππάς «στην αρχή μας είπε ότι ο κ. Πετσίτης δεν είχε καμία σχέση μαζί του μετά το 2015. Χθες, ότι έφυγε το 2016, αναγνωρίζοντας ότι ήταν στο Μαξίμου έως το 2015. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι εκπροσωπούσε παράλληλα το γραφείο Αρτεμίου ήδη από το 2014. Και όλα αυτά ενώ ο κ. Κιτσάκος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει ότι έχει δει τον κ. Πετσίτη στο Μαξίμου και μετά το 2016».


Δήλωση Γιάννη Μαστρογεωργίου για την υπόθεση Πετσίτη

Αναλυτικά, ο κ. Μαστρογεωργίου δήλωσε:

«Για μία ακόμη φορά ο κ. Παππάς λέει ψέματα: Στην αρχή μας είπε ότι ο κ. Πετσίτης δεν είχε καμία σχέση μαζί του μετά το 2015. Χθες, ότι έφυγε το 2016, αναγνωρίζοντας ότι ήταν στο Μαξίμου έως το 2015. Σήμερα αποκαλύπτεται ότι εκπροσωπούσε παράλληλα το γραφείο Αρτεμίου ήδη από το 2014. Και όλα αυτά ενώ ο κ. Κιτσάκος, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΠΑ και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ομολογήσει ότι έχει δει τον κ. Πετσίτη στο Μαξίμου και μετά το 2016.

Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί άλλο να κρύβεται: ποια ήταν η δουλειά του κ. Πετσίτη δίπλα στον κ. Παππά;».

Δημοφιλέστερα

To Top