Οικονομία

NRG: Η συνεργασία με το Shell Smart Club και οι… τυχεροί

Η εταιρεία γίνεται ο μοναδικός πάροχος ρεύματος και φυσικού αερίου που προσφέρει πρόγραμμα επιβράβευσης στην αγορά – Τα οφέλη για ιδιώτες και  επιχειρήσεις

Προσηλωμένη στο στόχο της να εξελιχθεί σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εμφανίζεται η NRG η οποία διευρύνει τις δραστηριότητές της προκειμένου να εξυπηρετεί του πελάτες της με σύγχρονες και καινοτόμες πρακτικές.

Έχοντας ήδη δώσει το στίγμα της στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας και του φυσικού αερίου, η εταιρεία που λειτουργεί πλέον υπό την ομπρέλα του ομίλου της Motor Oil, εντάσσεται και στα προγράμματα της Shell παρέχοντας ειδικές προσφορές στους οικιακούς καταναλωτές και στις επιχειρήσεις. Ως αποτέλεσμα αυτού, ο καταναλωτής γνωρίζει μια αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης, στην παροχή ενεργειακών προγραμμάτων, ενώ απολαμβάνει και ένα ακόμα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα καθώς μπορεί να συνδυάζει τις αγορές για το αυτοκίνητο, το σπίτι και την επιχείρησή του και να κερδίζει δώρα.

Πιο συγκεκριμένα, με κάθε νέα σύνδεση στην nrg, οι καταναλωτές θα κερδίζουν αυτόματα έως 5.000 πόντους Smart, αλλά και επιπλέον πόντους Smart κάθε μήνα με την εξόφληση του λογαριασμού τους.

Αναλυτικά, για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου οι ιδιώτες χρήστες θα κερδίζουν 1.000 welcome πόντους Smart, ενώ για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου θα κερδίζουν 3.000 welcome πόντους Smart. Αντίστοιχα, οι επιχειρήσεις για κάθε νέα παροχή ρεύματος ή φυσικού αερίου θα κερδίζουν 2.000 welcome πόντους Smart και για συνδυασμό ρεύματος και φυσικού αερίου 5.000 welcome πόντους Smart.

Επιπλέον, σε κάθε σύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος ή/και φυσικού αερίου οικιακής ή επαγγελματικής παροχής για κάθε ευρώ κατανάλωσης οι χρήστες θα κερδίζουν έναν πόντο Smart και με τη χρήση e-bill θα έχουν τη δυνατότητα να τους διπλασιάζουν.

Στο πλαίσιο αυτό, όσοι χρήστες επισκέπτονται την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.allsmart.gr, έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα από χιλιάδες προϊόντα και να τα αποκτήσουν εύκολα με πόντους Smart από την nrg.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις στους πελάτες της. Ενδεικτικά, οι οικιακοί χρήστες που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4U θα έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν 30% δωρεάν ρεύμα και 30% φυσικό αέριο κάθε μήνα για δύο χρόνια. Παράλληλα, στις επιχειρήσεις που θα επιλέξουν το πακέτο TOTAL nrg 4BUSINESS, δίνεται η δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα και το φυσικό αέριο τους και να κερδίσουν έκπτωση έως και 25% στο ρεύμα και έως 20% στο φυσικό αέριο κάθε μήνα για έναν χρόνο.

Τέλος, με το πακέτο nrg CONNECT οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν το ρεύμα στο σπίτι και την επιχείρησή τους και να μηδενίσουν το πάγιο στην επιχείρησή τους ανεξάρτητα από το τιμολόγιο στο οποίο ανήκουν.

Δημοφιλέστερα

To Top