Αθλητισμός

Ο Λουτσέσκου θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ ο Βαρέλα

Ο Ρουμάνος τεχνικός φαίνεται πως είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα για τον Βαρέλα

Ο Φερνάντο Βαρέλα δύσκολα θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ, όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα τις τελευταίες ημέρες. Παρότι ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και τη διοίκηση φαινόταν να υπάρχει πλέον μικρή διαφορά, το χάσμα διευρύνθηκε λόγω των αξιώσεων του ατζέντη του και πλέον μοιάζει αγεφύρωτο.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου φαίνεται πως είναι ο μόνος που μπορεί να αλλάξει τη διαμορφωθείσα κατάσταση. Όχι φυσικά… πληρώνοντας τη διαφορά, αλλά εφόσον επιμείνει τόσο πολύ που ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος δεν του χαλά ποτέ χατίρι, υποχωρήσει. Ο Ρουμάνος τεχνικός στις συζητήσεις για το σχεδιασμό της νέας περιόδου έχει ζητήσει επιτακτικά την παραμονή του Βαρέλα και είναι πιθανό μια δική του πρόσθετη παρέμβαση να ρίξει γέφυρες με την πλευρά του παίκτη.

Άλλωστε μετα τους σοβαρούς τραυματισμούς βασικών παικτών, ο Λουτσέσκου δεν θέλει επ ουδενί να χάσει ένα ακόμη σημείο αναφοράς του κορμού του ΠΑΟΚ. Σύμμαχος της επιθυμίας του είναι και η αντίστοιχη του Βαρέλα και της οικογένειάς του να μείνουν στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο είναι ξεκάθαρο πως ο 31χρονος άσος δεν θα έρθει σε ρήξη με τον επί σειρά ετών ατζέντη του για να παραμείνει στον ΠΑΟΚ.

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοφιλέστερα

To Top