Πολιτική

Ο Κυμπουρόπουλος απαντά σε Τσίπρα – Πολάκη: «Δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής αλλά…»

«Με εξέπληξε δυσάρεστα η επίθεση του κύριου Πολάκη. Και ακόμη περισσότερο με στεναχώρησε η κάλυψη που του παρείχε ο κύριος πρωθυπουργός», τόνισε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος, σχολιάζοντας μέσω Twitter την επίθεση που δέχθηκε από τον Παύλο Πολάκη, υπογραμμίζοντας ακόμα πως «Πολιτική χωρίς ανθρωπιά, δεν γίνεται».

«Ομολογώ πως δεν ξέρω τα παιχνίδια της πολιτικής. Παραμένω ένας άνθρωπος που μπήκε σε αυτήν την διαδικασία γιατί έχω όνειρα και ελπίδα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος.

«Έτσι θα πορευτώ προσωπικά, πιστεύοντας πως καμία πολιτική αντιπαράθεση δεν πρέπει να ξεπερνά τα όρια. Πολιτική χωρίς ανθρωπιά δεν γίνεται. Και όσο μπορώ, γι’ αυτό θα παλέψω», έγραψε ακόμη ο κ. Κυμπουρόπουλος. Ο υποψήφιος στις ευρωεκλογές με τη Νέα Δημοκρατία δέχθηκε αήθη επίθεση από τον Παύλο Πολάκη, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της αντιπολίτευσης, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης προανήγγειλε πρόταση μομφής κατά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας.

Να σημειωθεί επίσης πως ενώ στελέχη του κόμματος «άδειαζαν» τον κ. Πολάκη, ο Αλέξης Τσίπρας έσπευσε να του δώσει στήριξη, λέγοντας στην Βουλή πως θα μετατρέψει την πρόταση μομφής σε βάρος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, σε ψήφο εμπιστοσύνης της κυβέρνησης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top