Πολιτική

Πάρτι στο Twitter για τις προσλήψεις Μπόλαρη: «Μάρκο είσαι Θεός. Και σταρ Ελλάς ρε θηρίο;»

Φωτιά έχει πάρει τα τελευταία 24ωρα το Διαδίκτυο και ο λόγος είναι οι προσλήψεις που έχει κάνει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης. Ο υφυπουργός Εξωτερικών (προερχόμενος από το ΠΑΣΟΚ) φαίνεται πως έχει αδυναμία στο ωραίο φύλο καθώς είχε προσλάβει στο πολιτικό του γραφείο δύο αιθέριες υπάρξεις.

Μετά λοιπόν το σάλο που ξέσπασε με την πρόσληψη της Θωμαρίτας Καλδάρα αποκαλύφθηκε χθες πως ο κ. Μπόλαρης εκτός από την personal trainer είχε πάρει στο πολιτικό του γραφείο και την πρώην Σταρ Ελλάς Λένα Χρυσηί Παπαρρηγοπούλου, της οποίας την πρόσληψη είχε υπογράψει ο τότε υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος.

Η Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου. Eίναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Όσο για τη Θωμαρίτα Καλδάρα μετά την αποκάλυψη για την απόσπασή της στο πολιτικό γραφείο του υφυπουργού Εξωτερικών με αρμοδιότητα τα θέματα εκκλησιαστικής-θρησκευτικής διπλωματίας, η ίδια προχώρησε στην υποβολή παραίτησης λόγω και των σχολίων που προκλήθηκαν για τις σέξι φωτογραφίες της. Η διοικητική γραμματέας στην ειδικότητά, με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook σχολίασε: «Ανθρωποφαγία – Θωμαρίτα = 1- 0…Σας ευχαριστώ!!!!!!»

Η αδυναμία του Μάρκου Μπόλαρη στις αιθέριες υπάρξεις έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter με τους χρήστες κυριολεκτικά να δίνουν ρεσιτάλ…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top