Ελλάδα

Πιερία: Ο πατέρας έσωσε ανήλικη που παρέσυρε άγνωστος μέσω Facebook

Κατήγγειλε αμέσως την εξαφάνισή της στην αστυνομία, οι άντρες της οποίας εντόπισαν το κορίτσι πριν συναντηθεί με τον άγνωστο

Η οξυδέρκεια του πατέρα της έσωσε κυριολεκτικά στο παρά πέντε μια ανήλικη από ένα χωριό της Αλμωπίας στην Πιερία, από τα νύχια ενός αγνώστου με τον οποίο συνομιλούσε μέσω του Facebook και την έπεισε να πάρει το λεωφορείο του ΚΤΕΛ για να τον συναντήσει στην Αθήνα!

Ο αλβανικής καταγωγής πατέρας είχε αντιληφθεί ότι η 17χρονη κόρη του έδειχνε αναστατωμένη τον τελευταίο καιρό. Έτσι, όταν άργησε να επιστρέψει από το σχολείο, ανησύχησε και προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί της. Όμως, είχε κλειστό το κινητό της και κατάλαβε πως κάτι κακό συνέβαινε, με αποτέλεσμα να καταγγείλει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Αριδαίας κινητοποιήθηκαν άμεσα και, σύμφωνα με το pellanews, κατάφεραν να εντοπίσουν το ψηφιακό ίχνος του κινητού με την βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Το λεωφορείο στο οποίο επέβαινε η ανήλικη βρισκόταν στη Λαμία, όταν την εντόπισαν και την παρέδωσε στον αναστατωμένο πατέρα της.

Η έρευνα για να εντοπιστεί αυτός που παρέσυρε την 17χρονη βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δημοφιλέστερα

To Top