Ελλάδα

Πιτσιρίκια έκλεβαν φορτηγά από χωριά της Καβάλας

Μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα αγροτικά φορτηγάκια και στο διάστημα από τις 7 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη έκλεψαν τρία από αυτά

Ήθελαν να κάνουν βόλτες με αυτοκίνητο τρεις πιτσιρικάδες και κάθε τόσο… έκλεβαν από ένα από την κοινότητα Χρυσοχώρι της Καβάλας!

Μάλιστα, είχαν ιδιαίτερη προτίμηση στα αγροτικά φορτηγάκια και στο διάστημα από τις 7 Απριλίου ως την περασμένη Τετάρτη έκλεψαν τρία από αυτά!

Οι ανήλικοι δράστες, ένας 14χρονος Έλληνας και δύο 13χρονοι αλλοδαποί, είχαν βρει ξεκλείδωτα τα οχήματα και δεν το… πολυσκέφτηκαν. Αφού έκαναν γύρους στην περιοχή, τα εγκατέλειπαν σε ερημικά σημεία όπου βρέθηκαν από αστυνομικούς του τμήματος Νέστου και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Μάλιστα, είχαν τρακάρει το ένα φορτηγάκι προκαλώντας του φθορές.

Οι τρεις έφηβοι αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές και διακεκριμένες φθορές, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Σε αυτήν, περιλαμβάνονται και οι γονείς τους που κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκων.

Δημοφιλέστερα

To Top