Ελλάδα

Πρέβεζα: Ντουέτο «μαϊμού» πλανόδιων παραβίαζαν διαμερίσματα

Ένας 53χρονος και μία 32χρονη, με το πρόσχημα ότι πωλούσαν καλλυντικά έμπαιναν στις πολυκατοικίες στην πόλη της Πρέβεζας

Με το πρόσχημα ότι πωλούσαν καλλυντικά έμπαιναν στις πολυκατοικίες στην πόλη της Πρέβεζας δυο Έλληνες, ένας 53χρονος και μία 32χρονη, οι οποίοι χτυπούσαν τα κουδούνια των διαμερισμάτων. Αν δεν τους άνοιγαν οι ένοικοι, καταλάβαιναν ότι απουσίαζαν και έκαναν διαρρήξεις!

Μέσα σε λίγη ώρα, το πρωί της περασμένης Τετάρτης, οι «μαϊμού» πλανόδιοι διέρρηξαν το διαμέρισμα ιδιοκτησίας ενός 48χρονου από το οποίο άρπαξαν διάφορα χρυσαφικά και στη συνέχεια το διαμέρισμα μιας 20χρονης όπου δεν βρήκαν χρήματα ή αντικείμενα αξίας για να κλέψουν. Οι ένοικοι βρήκαν τα σπίτια τους άνω- κάτω όταν επέστρεψαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι δύο υποθέσεις εξιχνιάστηκαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας, καθώς τα στοιχεία που βρέθηκαν στα δυο διαμερίσματα οδήγησαν στην ταυτοποίηση των δραστών. Ωστόσο, δεν εντοπίστηκαν παρά τις αναζητήσεις και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες κλοπές τετελεσμένες και σε απόπειρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Δημοφιλέστερα

To Top