Ελλάδα

Θρίλερ με το πτώμα της 38χρονης στην Κύπρο – Φόβοι για την 6χρονη κόρη της

Πρόκειται για την 38χρονη Μαρί Ρόουζ Τιμπούρτσιο από τις Φιλιππίνες – Συνελήφθη ο σύντροφός της – Μαζί με τη γυναίκα είχε δηλωθεί και η εξαφάνιση του παιδιού

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση του πτώματος γυναίκας που ανευρέθηκε προχθές σε φρεάτιο εγκαταλελειμμένου λατομείου στο χωριό Μιτσερό της Κύπρου. Η αστυνομία ταχτοποίησε τη γυναίκα.

Πρόκειται για την 38χρονη Μαρί Ρόυζ Τιμπούρτσιο από τις Φιλιππίνες. Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι, μαζί με την γυναίκα που είχε δηλωθεί ως εξαφανισθείσα και η 6χρονη κόρη της η οποία δεν έχει εντοπιστεί.

Εκφράζονται φόβοι, για την ζωή του παιδιού και για αυτό η αστυνομία ερευνά εκ νέου το φρεάτιο στο λατομείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το φρεάτιο έχει βάθος 130 μέτρα και το πτώμα της Μαρί Ροουζ εντοπίστηκε γιατί οι πρόσφατες βροχές ανέβασαν τη στάθμη του νερού και το έφεραν στην επιφάνεια. Η Μαρί Ρόουζ αναγνωρίστηκε από φίλη της η οποία βεβαίωσε ότι τα σκουλαρίκια που φορούσε ανήκουν στην εξαφανισθείσα από τις 5 Μαΐου 2018 . Η φίλη του θύματος ανέφερε πως θεωρεί ύποπτο τον σύντροφο της Μαρί Ρόουζ , γιατί την κακομεταχειριζόταν.

Η αστυνομία συνέλαβε τον 33χρονο Ρουμάνο σύντροφο του θύματος, ο οποίος ανακρίνεται. Πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι ο 33χρονος δεν παραδέχεται τη δολοφονία και δεν δίνει καμία πληροφορία για το 6χρονο κοριτσάκι. Αστυνομικές πηγές θεωρούν πολύ πιθανόν να έχει δολοφονηθεί και το παιδί, αφού δεν υπάρχει κανένα ίχνος που να φανερώνει ότι βρίσκεται στη ζωή από τις 5 Μαΐου 2018.

Δημοφιλέστερα

To Top