Ελλάδα

Τρίκαλα: Για δεύτερη φορά στόχος εμπρηστών ο δασάρχης Περτουλίου

Ένα χρόνο μετά την αποτυχημένη απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου όπου στεγάζεται το Δασαρχείο, οι εμπρηστές χτύπησαν τα αυτοκίνητα του ίδιου και της συζύγου του

Ένα χρόνο μετά την αποτυχημένη απόπειρα εμπρησμού του κτιρίου όπου στεγάζεται το Δασαρχείο Περτουλίου, οι εμπρηστές χτύπησαν για δεύτερη φορά με στόχο τα αυτοκίνητα του ίδιου του δασάρχη και της συζύγου του, που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι τους στο ορεινό χωριό των Τρικάλων!

Η μαφιόζικη επίθεση εκδηλώθηκε λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης, όταν τα δυο αυτοκίνητα μάρκας Toyota τυλίχθηκαν στις φλόγες και έγιναν στάχτη, παρά την άμεση κινητοποίηση ανδρών της Πυροσβεστικής από το κλιμάκιο της Πύλης Τρικάλων.

Το Ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής προσπαθεί να αξιοποιήσει τυχόν ευρήματα, ενώ την υπόθεση ερευνούν με προσοχή και οι αστυνομικοί του τμήματος Πύλης.

Το Μάιο του 2018, άγνωστοι είχαν προσπαθήσει να πυρπολήσουν το κτίριο του Δασαρχείου, που βρίσκεται σε υψόμετρο 1.150 μέτρων στις πλαγιές του όρους Κόζιακα, τοποθετώντας καυσόξυλα στην ξύλινη είσοδο και βάζοντάς τους φωτιά.

Όμως, οι φλόγες κατέστρεψαν μόνο την πόρτα και δεν επεκτάθηκαν στο κτίριο, που ωστόσο μαύρισε από τον καπνό. Τότε, η απόπειρα εμπρησμού είχε αποδοθεί σε λαθροθήρες που δρουν στην περιοχή, όμως μετά τον χθεσινό εμπρησμό η υπόθεση σοβαρεύει.

Δημοφιλέστερα

To Top