Ελλάδα

Τρίκαλα: Ντελιβεράς «τσέπωσε» τις εισπράξεις και δήλωσε… ληστεία

Στις απαντήσεις που κλήθηκε να δώσει στους αστυνομικούς, κάπου τα… μπέρδεψε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ομολογήσει ότι είχε «αρπάξει» 200 ευρώ

Από την πρώτη στιγμή αντιλήφθηκαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας ότι κάτι δεν «κολλούσε» στην κατάθεση που έδωσε ένας υπάλληλος εστιατορίου ο οποίος εργάζεται ως delivery, όταν ειδοποίησε ότι είχε πέσει θύμα ληστείας από αγνώστους σε έναν κεντρικό δρόμο των Τρικάλων.

Όπως είπε ο διανομέας, την ώρα που πήγαινε να παραδώσει μια παραγγελία, πετάχτηκαν ξαφνικά μπροστά του άγνωστοι κουκουλοφόροι, οι οποίοι τον έσπρωξαν βίαια, τον έριξαν από το μοτοποδήλατό του και, αφού του άρπαξαν 200 ευρώ, τράπηκαν σε φυγή. Όπως είπε, οι δράστες ήταν τέσσερις ή πέντε και σκόρπισαν σε διαφορετικές κατευθύνσεις.

Ωστόσο, στις διευκρινιστικές απαντήσεις που κλήθηκε να δώσει, κάπου τα… μπέρδεψε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να ομολογήσει ότι είχε τσεπώσει τις εισπράξεις και σκηνοθέτησε τη ληστεία για να καλύψει την κλοπή! Έτσι, συνελήφθη από τους αστυνομικούς που σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για υπεξαίρεση και ψευδή αναγγελία και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων.

Δημοφιλέστερα

To Top