Ελλάδα

Τρόμος στη Θήβα: Ρομά ανέβηκαν σε γέφυρα και πετούσαν πέτρες σε διερχόμενα αυτοκίνητα

Δείτε φωτογραφίες -Τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του ενός οχήματος -Δύο αυτοκίνητα υπέστησαν ζημιές

Για περισσότερο από μισή ώρα διακόπηκε η κυκλοφορία στη γέφυρα του τρόμου στο Πυρί της Θήβας. Αφορμή στάθηκε μία ακόμη επίθεση με πέτρες σε διερχόμενους οδηγούς!

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7.30 το απόγευμα, όταν σύμφωνα με πληροφορίες 30 περίπου Ρομά πέταξαν πέτρες σε διερχόμενα οχήματα από τη γέφυρα του τρόμου προκαλώντας υλικές ζημιές σε δύο συνολικά οχήματα.

Το πρώτο όχημα δέχθηκε πέτρα στο παρμπρίζ. Ο οδηγός χωρίς να αιφνιδιαστεί κατάφερε να αναπτύξει ταχύτητα και να ξεφύγει από την επιδρομή των ΡΟΜΑ που ακολούθησε.


thiva-4


thiva-car

Το δεύτερο όχημα δέχθηκε επίσης βροχή από πέτρες με αποτέλεσμα ο οδηγός του να τραυματιστεί ελαφρά από το σπασμένο της πόρτας του και τελικά να ακινητοποιήσει το όχημα.

Οι αστυνομικοί που βρίσκονται πάντα στο σημείο κατάφεραν έγκαιρα να αντιληφθούν τη νέα επίθεση, να κατευθυνθούν προς τη γέφυρα και το ακινητοποιημένο επιβατικό και κυριολεκτικά να φυγαδεύσουν τον τραυματία οδηγό με το όχημά του.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί διέκοψαν την κυκλοφορία μέχρις ότου οι Ρομά να εγκαταλείψουν τη γέφυρα.

Αγανακτισμένοι οδηγοί αποκλεισμένοι στην επαρχιακή οδό Θήβας Λιβαδειάς, καθ όλη τη διάρκεια του συμβάντος απειλούσαν να πάρουν το νόμο στα χέρια τους.

Πηγή: tvstar

Δημοφιλέστερα

To Top