Αθλητισμός

Βεβήλωσαν μνημείο στα Τέμπη για τους νεκρούς οπαδούς του ΠΑΟΚ

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο ενώ τόσο η διοίκηση των «βυσσινί» όσο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας καταδικάζουν τη συγκεκριμένη κίνηση και προσθέτουν ότι άτομα με τέτοιους είδους συμπεριφορά πρέπει να τίθενται εκτός ποδοσφαίρου

Μνημείο το οποίο βρίσκεται στα Τέμπη στην μνήμη των νεκρών οπαδών του ΠΑΟΚ βεβήλωσαν άγνωστοι. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες πέταξαν κάτω μεταξύ άλλων το μικρό εκκλησάκι που είχε τοποθετηθεί στο σημείο.

Καταδίκη από Κούγια

Η κίνηση αυτή έχει προκαλέσει σάλο ενώ τόσο η διοίκηση των «βυσσινί» όσο και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας καταδικάζουν τη συγκεκριμένη κίνηση και προσθέτουν ότι άτομα με τέτοιους είδους συμπεριφορά πρέπει να τίθενται εκτός ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το ΔΣ της ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας θέλουμε να εκφράσουμε την απόλυτη αντίθεση μας στην ακραία ασεβή, για τη μνήμη των οπαδών του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στα Τέμπη, ενέργεια ορισμένων αλητών, που αυτοχαρακτηρίζονται ως οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ, να γράψουν συνθήματα στο μνημείο που έχει κατασκευαστεί για αυτούς και τις οικογένειες τους. Οι πραγματικοί οπαδοί μας (οικογένειες που γεμίζουν κάθε Κυριακή το γήπεδο) δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς τους αλήτες – επαγγελματίες οργανωμένους οπαδούς και γι αυτό το λόγο τους έχουμε θέσει εκτός της οικογενείας της ΑΕΛ. Λυπούμαστε ειλικρινά γι αυτήν την απαράδεκτη ενέργεια και την αποδοκιμάζουμε πλήρως.

Οι δήθεν οπαδοί της ΑΕΛ που κάνουν αυτές τις ενέργειες και βεβηλώνουν μνημεία, αλλά και οι δήθεν οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ που βρίζουν και βεβηλώνουν τη μνήμη του αείμνηστου Μπλιώνα, δεν έχουν ούτε τα συναισθήματα ούτε τα χαρακτηριστικά του αγνού οπαδού και πρέπει τόσο η οικογένεια του ΠΑΟΚ όσο και η δική μας οικογένεια να πάρουμε επίσημη θέση και να τους θέσουμε εκτός ποδοσφαίρου.

Σήμερα αγωνίζονται δύο ιστορικές ομάδες που έχουν τον ίδιο αριθμό Πρωταθλημάτων, έχουν κατακτήσει Κύπελλα και εκπροσωπούν αξίες που δεν έχουν καμία σχέση με αλήτες και των δύο ομάδων». 

Δημοφιλέστερα

To Top