Πολιτική

Άγρια κόντρα Γεωργιάδη – Μανιού στη Βουλή

«Είναι υποκριτική η ευαισθησία της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ – «Είσαι χουντικός» του απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

«Χουντικό» χαρακτήρισε τον Αδωνη Γεωργιάδη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιός επιχειρώντας να απαντήσει στην κριτική του αντιπροέδρου της ΝΔ που χαρακτήρισε υποκριτική την ευαισθησία της κυβέρνησης για τους συνταξιούχους καθώς μεταξύ άλλων ήδη περικόψει το ΕΚΑΣ.

«Μετά την συζήτηση της περασμένης εβδομάδας για την χούντα και το χουντικό παρελθόν θα περίμενα όλα αυτά να τα αφήσετε στην άκρη» ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης για να συνεχίσει «ειδικά εσείς κ. Μανιέ που στηρίζατε μέχρι πρόσφατα και τον Πάνο Καμμενο. Ο κ. Καμμένος σας αποκαλεί στο βιβλίο του τρομοκράτη και εσείς τον στηρίζατε».

Η αντιπαράθεση πέρασε και στην «πατρότητα» της ρύθμισης για την κάλυψη των ανασφάλιστων με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να υποστηρίζει ότι η σημερινή κυβέρνηση θέσπισε το ευεργετικό πλαίσιο και τον κ. Γεωργιάδη να ανταπαντά πως «σας προκαλώ να φέρετε επι της δική μου θητείας μετά το νόμο μου μια βεβαίωση στην εφορία ενός ασθενούς. Με δική μου εντολή κανένα νοσοκομείο δεν χρέωνε ασθενή. Λέτε ψέματα».

Δημοφιλέστερα

To Top