Διεθνή

Baby Sussex: Παραγωγός του BBC ανέβασε χιμπατζή για να ειρωνευτεί το βασιλικό μωρό και απολύθηκε!

Ο 61χρονος Ντάνι Μπέικερ «ανέβασε» φωτογραφία που δείχνει την εικόνα ενός χιμπατζή να είναι ντυμένος με ανθρώπινα ρούχα και τη λεζάντα: «Το βασιλικό μωρό βγαίνει από το μαιευτήριο»

Ένα κακόγουστο – ρατσιστικό σχόλιο για το βασιλικό μωρό που ανέβηκε χθες στα social media, στοίχισε τη δουλειά σ’ έναν παραγωγό του BBC.

Το βρετανικό δίκτυο BBC έδειξε την… πόρτα στον ραδιοφωνικό παραγωγό Ντάνι Μπέικερ, μετά από ανάρτησή του στο Twitter που διακωμωδούσε το εξιτήριο της δούκισσας του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ και του βασιλικού μωρού από το μαιευτήριο.

Ο 61χρονος Μπέικερ «ανέβασε» φωτογραφία που δείχνει την εικόνα ενός χιμπατζή να είναι ντυμένος με ανθρώπινα ρούχα και τη λεζάντα: «Το βασιλικό μωρό βγαίνει από το μαιευτήριο»!

Το επίμαχο tweet που έφερε την απόλυση του Ντάνι Μπέικερ


ratsistiko-tweet-ena

Από την πλευρά του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΒΒC έκανε λόγο για σοβαρό λάθος του παραγωγού Ντάνι Μπέικερ που αντιβαίνει στις αρχές του βρετανικού δικτύου.

«Ο Ντάνι είναι ένας εξαιρετικός εκφωνητής αλλά δεν παρουσιάζει πλέον την εβδομαδιαία εκπομπή του με εμάς», αναφέρει ο εκπρόσωπος του BBC.

Όταν ο Μπέικερ κατάλαβε την άστοχη κίνησή του, απέσυρε την επίμαχη φωτογραφία. Ήταν όμως αργά…

Δημοφιλέστερα

To Top