Ελλάδα

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για την ομιλία Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη

Διακοπή κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους – Ισχυρή αστυνομική δύναμε σε διάφορα σημεία της πόλης – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας το απόγευμα για τη Μακεδονία – Στις 19.30 η ομιλία Τσίπρα

Δρακόντεια είναι τα μέτρα για την παρουσία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στη Θεσσαλονίκη. Η τροχαία προχώρησε σε διακοπή της κυκλοφορίας σε κεντρικούς δρόμους προκειμένου να περάσει ο πρωθυπουργός. ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική δύναμη σε διάφορα σημεία και διασταυρώσεις.

Η Διεύθυνση Τροχαίας ρυθμίζει την κυκλοφορία των οχημάτων για την άφιξη του πρωθυπουργού από το Κίρκοβο της Βουλγαρίας, όπου βρισκόταν νωρίτερα σήμερα για την εκδήλωση θεμελίωσης του αγωγού διασύνδεσης φυσικού αερίου Ελλάδας – Βουλγαρίας (IGB)

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα, στις 19.30, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα πραγματοποιήσει προεκλογική ομιλία στον Α’ Προβλήτα του Λιμανιού της Θεσσαλονίκης.


asty

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Μακεδονία

Την ίδια στιγμή έχει προγραμματιστεί διαμαρτυρία για την Μακεδονία με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στο λιμάνι.

«Αντιστεκόμαστε στο ξεπούλημα της Μακεδονίας. Όλοι στην προεκλογική φιέστα του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα το απόγευμα στο λιμάνι. Να βροντοφωνάξουμε για την Μακεδονία για την Ελλάδα των πολλών ή να αποδείξουμε για άλλη μια φορά, πόσο φασιστικά πνίγεται η φωνή μας», αναφέρεται στο σχετικό διαδικτυακό κάλεσμα.\\


tsipras-1

 

Δημοφιλέστερα

To Top