Πολιτική

Φλαμπουράρης: Συναντώ όσους μου το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα

Η απάντηση του Αλέκου Φλαμπουράρη στις καταγγελίες του Κυριάκου Μητσοτάκη πως ο υπουργός Επικρατείας συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με επιχειρηματίες

«Εγώ έχω συναντήσεις φανερές και ανοικτές με όλους που το ζητούν με στόχο να λύνω τα προβλήματα» είπε ο Αλέκος Φλαμπουράρης απαντώντας στις καταγγελίες του αρχηγού της ΝΔ πως ο υπουργός Επικρατείας συναντάται στο Μέγαρο Μαξίμου με επιχειρηματίες.

Ο Φλαμπουράρης πρόσθεσε «αυτό έκανα με την υπόθεση Μαρινόπουλου-Σκλαβενίτη για 13.000 εργαζόμενους. Με τα ναυπηγία Σύρου και βρήκαν δουλειά 200 άτομα και το ίδιο γίνεται με τα ναυπηγία στην Ελευσίνα και πολλές άλλες τέτοιες βιομηχανίες που η πολιτική σας είχε απαξιώσει. Εμείς λύνουμε προβλήματα ομάδων και όχι ρουσφετολογικά ζητήματα».

«Αν η χώρα αυτή η δική μας θέλει να προχωρήσει τότε ο ΣΥΡΙΖΑ με προοδευτική συμμαχία είναι μονόδρομος. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας και έτσι θα ηρεμήσετε» ανέφερε σε άλλο σημείο.

Παράλληλα επανέλαβε τα θετικά μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός υποστηρίζοντας ότι δίνουν την δυνατότητα στους πολίτες να «ανασάνουν έστω και με καλάμι (σ.σ. αναπνευστήρα)» ενώ εξέφρασε την απογοήτευσή του για το ύφος της πολιτικής σύγκρουσης και τις προσωπικές επιθέσεις.

Δημοφιλέστερα

To Top