Πολιτική

Και ο Πετσίτης στο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ για τις Ευρωεκλογές

Οι επιτελείς του ΣΥΡΙΖΑ έκριναν ότι θα έπρεπε να εντάξουν και την «ιστορικη στιγμή» της παρουσίας του Μανώλη Πετσίτη μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής – Είχε προηγηθεί η γκάφα με το καρέ του δικτατόρα Μεταξά που αποσύρθηκε από το βίντεο

Σε δεύτερη γκάφα μέσα στο προεκλογικό σποτ των 60 δευτερολέπτων του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαϊου, υπέπεσαν οι δημιουργοί του, καθώς εκτός από τον δικτάτορα Ιωάννη Μεταξά, εμφανίζεται και ο περιβόητος …Μανώλης Πετσίτης.

Ο πρώην σερβιτόρος και μετέπειτα στενός συνεργάτης του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, εμπλέκεται στο σκάνδαλο της ΔΕΠΑ και βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο εξαφανισμένος στη Κύπρο, διαμένοντας σε πολυτελέστατο διαμέρισμα ενώ βρίσκεται στο επίκεντρο μεγάλης έρευνας.

Ο Μανώλης Πετσίτης εμφανίζεται στο 36ο δευτερόλεπτο του προεκλογικού σποτ και είναι άξιο απορίας, πως οι δημιουργοί του επέλεξαν μια φωτογραφία που έχει δημοσιευτεί ουκ ολίγες φορές στα μέσα ενημέρωσης, μια φωτογραφία που δείχνει τον Πετσίτη να στέκεται πίσω από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στο σκοπευτήριο Καισαριανής κατά την επίσκεψή του στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 26 Ιανουαρίου 2015, μια ημέρα μετά την πρώτη εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ.


Η δύναμη των Ελλήνων - 1ο spot

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες από την ημέρα της επίσκεψης ο Μανώλης Πετσίτης ακολουθεί τον πρωθυπουργό σε κάθε του βήμα, στέκεται δίπλα σε στελέχη της κυβέρνησης, δίπλα στον γενικό γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνο Σκουρλέτη και μπροστά από τις τηλεοπτικές κάμερες την ώρα που ο Αλέξης Τσίπρας κάνει δηλώσεις. Διαπιστώνεται λοιπόν ότι ο “ιδιώτης” κατά τον ΣΥΡΙΖΑ, Μανώλης Πετσίτης, ήταν μέσα στο στενό πυρήνα των συνεργατών του πρωθυπουργού, κάτι που όπως φαίνεται από τα φωτογραφικά στιγμιότυπα, γνώριζαν η προσωπική ασφάλεια του κ. Τσίπρα, καθώς τον άφηναν να κινείται ανάμεσα τους και δίπλα πάντα στον αρχηγό της κυβέρνησης.


petsitis_syriza3


petsitis_syriza2


petsitis_syriza

Είχε προηγηθεί η γκάφα με με την παρουσία του δικτάτορα Μεταξά ως… σπουδαία προσωπικότητα στο αρχικό προεκλογικό σποτ, το οποίο αποσύρθηκε όταν διαπιστώθηκε το λάθος.


«Κομμένο» σποτ ΣΥΡΙΖΑ

Δημοφιλέστερα

To Top