Ελλάδα

Καιρός: Έρχονται 30άρια μετά την μίνι κακοκαιρία – Με τι καιρό θα πάμε στις κάλπες

Οδεύοντας προς τις  Ευρωεκλογές 2019  και τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ο καιρός φαίνεται να υιοθετεί καλοκαιρινούς ρυθμούς –  Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της επόμενης εβδομάδας

Οι Ευρωεκλογές 2019 πλησιάζουν και ο καιρός τη ημέρα της κάλπης δείχνει να απασχολεί όλο και μεγαλύτερο κοινό. Αν και η κακοκαιρία πλήττει τη χώρα αυτή την εβδομάδα, με βροχές, καταιγίδες και κρύο, από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ο υδράργυρος σιγά σιγά ανεβαίνει κι άλλο, αγγίζοντας ή και ξεπερνώντας τοπικά τους 30 βαθμούς.

Οδεύοντας προς τις Ευρωεκλογές 2019 και τις Δημοτικές Εκλογές 2019 ο καιρός φαίνεται να υιοθετεί καλοκαιρινούς ρυθμούς.


savvato_emi_temp


kiriaki_emi_temp

Όπως μαρτυρούν οι χάρτες πρόγνωσης της ΕΜΥ τα 30άρια συνεχίζουν και στο ξεκίνημα της επόμενης εβδομάδας, «σφραγίζοντας» την καλοκαιρία που αναμένεται στη χώρα. 

Η άνοδος της θερμοκρασίας θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της επόμενης εβδομάδας. Οδεύοντας προς τις εκλογές της 26ης Μαΐου ο καιρός θα διατηρηθεί καλός και η θερμοκρασία δείχνει να κυμαίνεται κοντά στους 30 βαθμούς. Η πιο ζεστή ημέρα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να είναι η Πέμπτη 23 Μαΐου, όπου η θερμοκρασία τοπικά δεν αποκλείεται να φτάσει ακόμα και τους 33 βαθμούς.

Δημοφιλέστερα

To Top