Πολιτική

Μαξίμου για Στουρνάρα: Πρόκειται για το διαβόητο ασφαλιστικό Πινοσέτ

Απηχεί πλήρως το πρόγραμμα Μητσοτάκη, υποστηρίζει το πρωθυπουργικό γραφείο

Οι δηλώσεις Στουρνάρα ταυτίζονται με το διαβόητο ασφαλιστικό Πινοσέτ και απηχούν πλήρως το πρόγραμμα και τις προτάσεις Μητσοτάκης, σχολιάζει το Μέγαρο Μαξίμου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο προσθέτει εξάλλου πως «οι πολίτες που σε λίγες εβδομάδες θα αποφασίσουν οριστικά, μπορούν να πάρουν σήμερα μια πρώτη γεύση για τη κοινωνική ισοπέδωση που θα προκαλέσει η επαναφορά στις σκληρές ταξικές πολιτικές του κου Μητσοτάκη και των συνοδοιπόρων του».

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Οι σημερινές δηλώσεις του κυρίου Στουρνάρα που απηχούν απολύτως το πρόγραμμα και τις προτάσεις του κου Μητσοτάκη είναι σαφέστατες:

“Τα περιθώρια χρηματοδότησης των συντάξεων από τον κρατικό προϋπολογισμό είναι πλέον στενά και επομένως απαιτείται ένα σύστημα συνταξιοδοτικών προϊόντων του ιδιωτικού τομέα”.

Πρόκειται για το διαβόητο ασφαλιστικό Πινοσέτ.

Την ίδια στιγμή ο κύριος Στουρνάρας αμφισβήτησε και τη δυνατότητα χρηματοδότησης της καθολικής πρόσβασης σε δημόσιες υπηρεσίες Υγείας, αμφισβητώντας έτσι μια κεντρική κυβερνητική επιλογή στήριξης των ανασφάλιστων συμπολιτών μας.

Ο κύριος Μητσοτάκης και ο κύριος Στουρνάρας ετοιμάζονται να ακυρώσουν όλα τα θετικά μέτρα, να περικόψουν και άλλο τις συντάξεις αλλά και να συρρικνώσουν δραματικά το κοινωνικό κράτος.

Οι πολίτες που σε λίγες εβδομάδες θα αποφασίσουν οριστικά, μπορούν να πάρουν σήμερα μια πρώτη γεύση για τη κοινωνική ισοπέδωση που θα προκαλέσει η επαναφορά στις σκληρές ταξικές πολιτικές του κου Μητσοτάκη και των συνοδοιπόρων του».

Δημοφιλέστερα

To Top