Ελλάδα

Μεσολόγγι: Είχε καταδικαστεί σε 22 χρόνια φυλάκιση, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος

Ο 33χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα 

Για μια σειρά από «βαριά» αδικήματα είχε καταδικαστεί έξι φορές, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος ένας 33χρονος Έλληνας! Η τύχη του στέρεψε, όμως, όταν του έκαναν έλεγχο στο Μεσολόγγι οι αστυνομικοί της Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων!

Με έκπληξη διαπίστωσαν ότι σε βάρος του νεαρού εκκρεμούσαν συνολικά οκτώ διωκτικά έγγραφα και συγκεκριμένα δυο βουλεύματα του Συμβουλίου Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδος και έξι καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου και του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Δυτικής Στερεάς Ελλάδας για διακεκριμένες κλοπές και παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί προστασίας προσωπικών δεδομένων!

Με αυτές, του είχε επιβληθεί συνολική ποινή φυλάκισης 22 ετών και δυο μηνών και χρηματική ποινή 4.200 ευρώ. Ο 33χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου, που διέταξε τον εγκλεισμό του σε σωφρονιστικό κατάστημα.

*** Στο Βόλο, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν δύο φυγόποινους Έλληνες, έναν 48χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Δράμας για παράβαση του νόμου περί επιταγών με ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών και έναν 35χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για κλοπή με ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Δημοφιλέστερα

To Top