Ελλάδα

«Μπαχαλάκηδες» βανδάλισαν περίπτερα του συνδυασμού Πατούλη

«Οι βανδαλισμοί και οι απειλές δεν μας τρομοκρατούν» το μήνυμα του Γιώργου Πατούλη

Σε καταστροφές εκλογικών περιπτέρων του συνδυασμού του Γιώργου Πατούλη για την Περιφέρεια Αττικής προχώρησαν άγνωστοι σε διάφορες περιοχές του Λεκανοπεδίου το βράδυ της Παρασκευής.

Σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη που ανήρτησε και σχετικές φωτογραφίες στο Facebook για τις επιθέσεις έχει ενημερωθεί η ΕΛΑΣ από την οποία ζητήθηκε να ληφθούν μέτρα προκειμένου να μην επαναληφθούν τέτοια περιστατικά.

«Τέτοιου είδους ενέργειες μας χαλυβδώνουν. Μας δίνουν δύναμη, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη νίκη που έρχεται σε δύο βδομάδες. Η Αττική θα κάνει μια Νέα Αρχή. Οι βανδαλισμοί και οι απειλές δεν μας τρομοκρατούν» τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Πατούλης.


foto-ato3


foto-ato2


foto-ato1


foto-ato5


foto-ato4

Η ανακοίνωσή του υποψήφιου περιφερειάρχη Αττικής έχει ως εξής:

15 και σήμερα για την Αλλαγή στην Περιφέρεια.

Oι βανδαλισμοί των εκλογικών μας περιπτέρων δεν μας τρομοκρατούν.

Χθες το βράδυ, οι συνηθισμένοι «γνωστοί άγνωστοι» τραμπούκοι μπαχαλάκηδες, προχώρησαν σε βανδαλισμούς και καταστροφές εκλογικών περιπτέρων του Συνδυασμού «Νέα Αρχή για την Αττική», σε ορισμένες περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Είναι προφανές ότι σε κάποιους δεν αρέσουν οι απόψεις που διατυπώνουμε, για την ανάγκη να παταχθούν άμεσα, σε όλες τις γειτονιές της Αττικής, τα φαινόμενα βίας και παραβατικότητας.

Πιθανόν κάποιους άλλους να τους εξυπηρετεί η πολιτική πόλωση, γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να μειώσουν την έκταση και το εύρος της ήττας τους.

Σε πείσμα όλων αυτών, εμείς θα κάνουμε ότι χρειαστεί, για να επικρατήσει το ήπιο πολιτικό κλίμα και να αισθάνονται οι πολίτες της Αττικής ασφαλείς.

Ενημερώσαμε ήδη την Ελληνική Αστυνομία για τα περιστατικά και ζητήσαμε να λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, για να προστατέψουμε το ομαλό πολιτικό κλίμα. Ζητώ από όλους τους συνυποψήφιους μου να καταδικάσουν απερίφραστα τους βανδαλισμούς και να ορθώσουμε από κοινού ένα τείχος αποδοκιμασίας, απέναντι σε κάθε λογής μπαχαλάκηδες.

Στέλνω προς κάθε κατεύθυνση ένα ξεκάθαρο μήνυμα: Την παράταξη μας, τα στελέχη της και τους χιλιάδες υποστηρικτές μας σε κάθε γωνιά της Αττικής, τέτοιου είδους ενέργειες μας χαλυβδώνουν. Μας δίνουν δύναμη, αισιοδοξία κι αυτοπεποίθηση για τη μεγάλη νίκη που έρχεται σε δύο βδομάδες.

Η Αττική θα κάνει μια Νέα Αρχή. Οι βανδαλισμοί και οι απειλές δεν μας τρομοκρατούν.


Δημοφιλέστερα

To Top