Πολιτική

ΝΔ για διακοπές Τσίπρα: Ξεδιάντροπη υποκρισία – Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού

Σχόλιο της αξιωματικής αντιπολίτευσης μετά την επιβεβαίωση των πρωθυπουργικών διακοπών με θαλαμηγό μετά την τραγωδία στο Μάτι 

Την αντίδραση της ΝΔ προκάλεσε η επιβεβαίωση από την κυρία Κατερίνα Παναγοπούλου ότι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε διακοπές με τη θαλαμηγό του συζύγου της λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι.

Ειδικότερα, η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι «απέφυγε να τοποθετηθεί για τις μυστικές διακοπές του Αλ. Τσίπρα αναμένοντας από τον πρωθυπουργό να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει τις φωτογραφίες που τον εμφάνιζαν κρυπτόμενο σε μια υπερπολυτελή θαλαμηγό λίγες μέρες μετά την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Η επιβεβαίωσή τους ήρθε τελικά από την ιδιοκτήτρια του πολυτελούς σκάφους κ. Κατερίνα Παναγοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι ο εκλιπών σύζυγός της του το δάνεισε μυστικά (!) για να ξεκουραστεί από την εθνική τραγωδία.

Ο ηγέτης της πρώτης φοράς Αριστερά το τερμάτισε. Η ξεδιάντροπη υποκρισία κ. Τσίπρα που παριστάνει ότι πολεμά τις ελίτ και κάνει δωρεάν διακοπές με τα κότερά της δεν έχει προηγούμενο. Τον παραδίδουμε στη χλεύη του ελληνικού λαού».

Δημοφιλέστερα

To Top