Πολιτική

ΝΔ για συνέντευξη Τσίπρα: Έλεγε ψέματα πιο γρήγορα από τη σκιά του

Συνειδητοποίησε ότι θα χάσει τις ευρωεκλογές και αντι για «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση», τώρα τις χαρακτηρίζει «δημοσκόπηση» σχολιάζει η Πειραιώς

Δηκτικά σχολίασε την συνέντευξη του κ.Τσίπρα στον Alpha η Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση σημειώνει ότι ο κ.Τσίπρας έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ενώ «η μόνη ειλικρινής στιγμή του ήταν ότι ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς».

Η ΝΔ αναφέρει τα εξής:

Την Τετάρτη χαρακτήρισε τις ευρωεκλογές «ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνησή του». Τώρα που συνειδητοποίησε ότι θα χάσει, τις λέει δημοσκόπηση. Και σε 12 μέρες που θα μιλήσουν οι πολίτες, θα μας πει ότι «έλαβε το μήνυμα».
Δώδεκα μέρες πριν από τις εκλογές, ο κ. Τσίπρας επιβεβαίωσε ότι ζει εκτός τόπου και χρόνου. Ούτε μια λέξη για τους νέους και τη μεσαία τάξη. Ούτε μια λέξη για την πρωτοφανή ανομία και την υπερφορολόγηση. Ούτε μια λέξη για την Υγεία και την Παιδεία που κατέστρεψε. Δεν έχει κανένα σχέδιο για τη χώρα.
Η μόνη ειλικρινής στιγμή του επηρμένου κ. Τσίπρα, ο οποίος έλεγε ψέματα πιο γρήγορα και από τη σκιά του, ήταν όταν ομολόγησε ότι δεν έχει πρόβλημα αν και κάποιοι υπουργοί του κάνουν μυστικά διακοπές με θαλαμηγούς. Προφανώς γιατί ο ίδιος έδωσε το καλό παράδειγμα.
Στις 26 Μαΐου ο πιο αλαζόνας Πρωθυπουργός που γνώρισε ποτέ ο τόπος θα πάρει την απάντηση που του αξίζει σε όλες τις κάλπες. Του ευχόμαστε από τώρα καλές διακοπές.

Δημοφιλέστερα

To Top