Πολιτική

Ο Δημήτρης Καρύδης σε καφετέρια… «γκέτο» Ολυμπιακών στα Καμίνια

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” του Γιάννη Μώραλη βρήκε την ευκαιρία για μία βραδιά πιο χαλαρή και πιο ευχάριστη

Στη κορύφωση της προεκλογικής εκστρατείας για τον δήμο του Πειραιά, ο πρώην βουλευτής και τώρα υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό “Πειραιάς Νικητής” του Γιάννη Μώραλη,

Ο Δημήτρης Καρύδης, βρήκε την ευκαιρία για μία βραδιά πιο χαλαρή και πιο ευχάριστη, από τη συνηθισμένη ένταση των περιοδειών: βρέθηκε στα Καμίνια, στη γειτονιά όπου μεγάλωσε – και ποτέ δεν ξεχνά – και μάλιστα συμμετείχε επί ώρες σε αθλητικο-πολιτική συζήτηση σε καφέ, που είναι στέκι οπαδών του Ολυμπιακού. Παρόντος και του ίδιου του κ. Μώραλη, παιδικοί φίλοι, παλιοί γείτονες και πιο νέοι γνωστοί, πολιτικά στελέχη, ψηφοφόροι όλων των ηλικιών έδωσαν ένα μαζικό «παρών» στη συγκέντρωση για να δηλώσουν την υποστήριξή τους σε έναν άνθρωπο που σε όποια θέση κι αν βρέθηκε, έχει αποδείξει ότι με την χαμηλόφωνη αλλά συστηματική πολιτική του λειτουργεί πάντα υπέρ της πόλης.


karidis4


karidis3

Δίπλα στον Γιάννη Μώραλη και σε ιστορικά πολιτικά και αυτοδιοιητικά στελέχη όπως «ο απεργός της μάχης για να φύγει η Χαβούζα » από το Κερατσίνι, Χρήστος Φωτίου, απευθύνθηκε με απλά κατανοητά λόγια σε όλους, τονίζοντας ότι «στρατεύεται στην προσπάθεια του Δημάρχου ,για να βγει ο Πειραιάς από την μιζέρια και την ηττοπάθεια, με όραμα, σχέδιο, φαντασία και σκληρή δουλειά».

Ο κ. Καρύδης δεσμεύτηκε ότι θα δώσει μάχη με σκληρή δουλειά, για τις γειτονιές του Πειραιά, για το κοινωνικό και ανθρώπινο πρόσωπο του Δήμου, για τον τουρισμό, την κρουαζιέρα, το λιμάνι, τη ναυτιλία, τη γαλάζια ανάπτυξη. Αλλά και τις ιδιωτικές επενδύσεις που θα φέρουν δουλειές, τη σύνδεση του Πανεπιστήμιου με την πόλη, αλλά και τον πολιτισμό με το Δημοτικό θέατρο, την αναβάθμιση των αρχαιολογικών χώρων, την αξιοποίηση του παραλιακού μετώπου -την ενεργοποίηση όλων των μεγάλων όπλων του Πειραιά στη νέα δεκαετία. «Πάμε δυνατά με τον Γιάννη Μώραλη,που χωρίς φανφάρες μεγάλα λόγια και κούφια συνθήματα,δουλεύει σκληρα ,για έναν καλύτερο, σύγχρονο, ανθρώπινο και οικονομικά ισχυρό Πειραιά», κατέληξε ο Δημήτρης Καρύδης.


karidis2


karidis

Δημοφιλέστερα

To Top