Ελλάδα

Ορεστιάδα: Ανήλικοι έκλεψαν μοτοσικλέτα και την κατέστρεψαν

Οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 16 και 15 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου

Να κάνουν νυχτερινό ράλι στην Ορεστιάδα με μοτοσικλέτα που είχαν κλέψει λίγη ώρα νωρίτερα, προσπάθησαν δυο ανήλικοι φίλοι, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν να της προκαλέσουν σημαντικές ζημιές και να συλληφθούν από αστυνομικούς της Τροχαίας!

Οι δυο πιτσιρικάδες ηλικίας 16 και 15 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους για κλοπή τροχοφόρου, ενώ και οι γονείς τους κατηγορούνται για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου. Η κλεμμένη μοτοσικλέτα κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη της.

*** Ένας ανήλικος Έλληνας ήταν και ο δράστης μιας κλοπής, που έγινε την περασμένη Πέμπτη σε τοπική κοινότητα του Δήμου Τρίπολης και εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας. Σε βάρος του ανήλικου σχηματίστηκε δικογραφία που περιλαμβάνει και άγνωστους συνεργούς του, ενώ οι δύο 46χρονοι γονείς του κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας του.

Δημοφιλέστερα

To Top