Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Βανδαλισμοί στο εκλογικό του Τζιτζικώστα και σε γραφεία του ΛΑΟΣ για τον Κουφοντίνα

Αναρχικοί έγραψαν συνθήματα και πέταξαν μπογιές

Συνθήματα με σπρέι για τον Δημήτρη Κουφοντίνα, έγραψαν τα ξημερώματα αντιεξουσιαστές στο εκλογικό κέντρο του υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα.

Τα άτομα έγραψαν “Λευτεριά στον Κουφοντίνα” στη τζαμαρία του εκλογικού κέντρου του κ. Τζιτζικώστα που βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και πέταξαν και τρικάκια.

Την ευθύνη ανέλαβε η “Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή”, με ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου.


thessaloniki-tzitzikostas-ena

Μπογιές στα γραφεία του ΛΑΟΣ

Μπογιές στην πρόσοψη των γραφείων του ΛΑΟΣ στη Θεσσαλονίκη έριξαν αναρχικοί το βράδυ της Δευτέρας ενώ προκάλεσαν φθορές στην είσοδο, ως ένδειξη αλληλεγγύης στην απεργία πείνας του Κουφοντίνα.

Κρέμασαν πανό στο προξενείο των ΗΠΑ

Εν τω μεταξύ, επίθεση πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο προξενείο των ΗΠΑ, στη Θεσσαλονίκη, όπως έγινε γνωστό με ανάρτησή των αντιεξουσιαστών αργά εχθές το βράδυ.

Μέλη της Ελευθεριακής Πρωτοβουλίας Θεσσαλονίκης και της αναρχικής συλλογικότητας Pueblo πέταξαν τρικάκια και φώναξαν συνθήματα με αίτημα τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα.


thes_antie

Δημοφιλέστερα

To Top