Πολιτική

Το Ποτάμι: Ανοιχτό το ενδεχόμενο ανασύστασης της κοινοβουλευτικής του ομάδας

Μετά τις παραιτήσεις του Γ. Αμυρά και της Κατερίνας Μάρκου οι αναπληρωτές Αντιγόνη Λυμπεράκη και Νίκος Νυφούδης δηλώνουν ότι ανήκουν στις τάξεις του Ποταμιού με το οποίο εκλέγονται

Το ενδεχόμενο ανασύστασης της κοινοβουλευτικής ομάδας του Ποταμίου επεξεργάζεται το επιστημονικό συμβούλιο της Βουλής μετά από ερώτημα που έθεσε ο πρόεδρος του κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης.

Η προοπτική αναβίωσης της ΚΟ του Σταύρου Θεοδωράκη προέκυψε από τις παραιτήσεις των Γιώργου Αμυρά και Κατερίνας Μάρκου. Τις θέσεις των δύο βουλευτών που εξελέγησαν με το Ποτάμι αναπληρώνουν οι Αντιγόνη Λυμπεράκη και Νίκος Νυφούδης που δηλώνουν ότι εξακολουθούν να ανήκουν στις τάξεις του κόμματος. Υπο αυτά τα δεδομένα αυτή την στιγμή υπάρχουν πέντε βουλευτές που εξελέγησαν με το ίδιο κόμμα και άρα «πιάνεται» το ελάχιστο όριο για την επαναλειτουργία της ΚΟ. Σύμφωνα με πληροφορίες το επιστημονικό συμβούλιο πραγματοποίησε σήμερα την πρώτη του συνεδρίαση και η πλειοψηφία συγκλίνει στην άποψη ότι η ΚΟ του Ποταμιου πληροί τις συνταγματικές προϋποθέσεις για να αναβιώσει.

Δημοφιλέστερα

To Top