Ελλάδα

Απίστευτο μποτιλιάρισμα: Η κίνηση «παραλύει» το κέντρο – Δραματική η κατάσταση στη Συγγρού

Ποιοι δρόμοι έχουν κίνηση  – Δείτε LIVE

Απίστευτο μποτιλιάρισμα και σήμερα στη Συγγρού, ενώ  στο «κόκκινο» βρίσκεται η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας και σήμερα ημέρα Παρασκευή.

Κυκλοφοριακό χάος επικρατεί αυτή την ώρα σε Συγγρού, Κηφισίας, Μεσογείων, Κατεχάκη, Ποσειδώνος, Πειραιώς (άνοδος), Αθηνών – Κορίνθου και Αθηνών – Λαμίας και στα δύο ρεύματα.

Τα έργα οδοποιίας στη λεωφόρο Συγγρού συνεχίζονται και η υπομονή των οδηγών δοκιμάζεται. Τα έργα για την αντιμετώπιση της καθίζησης του οδοστρώματος που παρατηρήθηκε στο τμήμα από τη συμβολή της λεωφόρου με την Καλλιρόης έως τη Φραντζή θα διαρκέσουν έως τις 17 Ιουνίου. Ήδη, και σήμερα έχουν σχηματιστεί οι πρώτες ουρές οχημάτων, καθώς η κυκλοφορία γίνεται μόνο από μια λωρίδα.

Από την Δευτέρα στο Λεκανοπέδιο Αττικής επικρατεί ένα καθημερινό κυκλοφοριακό χάος για αρκετές ώρες, με την ταλαιπωρία των οδηγών να είναι μεγάλη. Η Περιφέρεια Αττικής έχει ζητήσει την κατανόηση και την υπομονή των οδηγών μέχρι την ολοκλήρωση των έργων.

Την Πέμπτη το μεσημέρι κυκλοφοριακό έμφραγμα δημιουργήθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στην παραλιακή, όταν η λεωφόρος έκλεισε προληπτικά,λόγω διαρροής αερίου.

Αυξημένη είναι η κίνηση αυτή την ώρα, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την Τροχαία στους εξής δρόμους:

-Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών (έξοδος)

-Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως φιλαδελφεια -έξοδος), από ΚΤΕΛ έως Αχαρνών

-Αθηνών-Λαμίας(κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος)

-Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη)

-Λ. Κηφισίας (άνοδος – κάθοδος)

-Λ. Συγγρού (άνοδος)

-Βασ. Κωνσταντίνου(άνοδος)

– Πανεπιστημίου 


paraskeui_xartis_googlr

Η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας από τον χάρτη της Google, ώρα 16:00

Δημοφιλέστερα

To Top