Ελλάδα

Αρκάς: Τα τέσσερα νέα σκίτσα, η διαστρέβλωση και ο… νεκρός!

Πάνω από 3.000 σχόλια στα τελευταία σκίτσα του Αρκά – Ο «διάλογος» στο Facebook με όσους τον επέκριναν και η απάντησή με ένα ακόμη σκίτσο

Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται ο σκιτσογράφος Αρκάς, καθώς τα δύο τελευταία του σκίτσα προξένησαν πολλές αντιδράσεις και συγκέντρωσαν περισσότερα από 3.000 σχόλια στη σελίδα του στο Facebook.

Μάλιστα, οι διαχειριστές της σελίδας απάντησαν, κάνοντας λόγο για τρολ που απειλούν με report τη σελίδα. «Τα γελοία τρολ απειλούν με ρηπόρτ τη σελίδα μας παρερμηνεύοντας δολίως την ατάκα του σκίτσου. Αν ο Αρκάς ήθελε να γράψει αυτά που υπονοούν θα τα έγραφε ευθαρσως χωρις να τους φοβηθεί. Ας κάνουν όσα ρηπορτ θέλουν. Όση και να είναι η λύσσα τους να είναι σίγουροι ότι δεν μπορούν να φιμώσουν αυτή τη σελίδα» ανέφεραν, ωστόσο η ανάρτηση αυτή δεν βρίσκεται πλέον στη σελίδα στο Facebook.

Υπάρχει όμως το άνωθεν σκίτσο, που ίσως λέει πολλά περισσότερα, ενώ η αρχή είχε γίνει με το χθεσινό, «επίμαχο» για πολλούς, σκίτσο.

Πριν από λίγο ο Αρκάς επανήλθε με ένα ακόμα επιθετικό σκίτσο, που αναμένεται να συζητηθεί. Ένας άνδρας με στολή SS και σβάστικα στο μπράτσο λέει: «Αν κάποιος ενοχλεί, συκοφάντησέ τον, αν δεν πιάσει αυτό, διαστρέβλωσε αυτά που λέει, αν δεν πιάσει ούτε αυτό διάδωσε ότι είναι νεκρός κι αν δεν πιάσει ούτε αυτό φρόντισε να γίνει».

Ενδιάμεσα, είχε φροντίσει να ασκήσει την κριτική του και στο… όργιο ρουσφετολογικών μετατάξεων στη Βουλή.

Δημοφιλέστερα

To Top