Ελλάδα

Ηράκλειο: Ζευγάρι έκλεβε τσάντες κι έκανε ανέπαφες αγορές με τις κάρτες

Με τις κλεμμένες κάρτες από τέσσερις τσάντες πραγματοποίησαν συναλλαγές συνολικού ύψους 1.900 ευρώ σε διάφορα καταστήματα

Ζωή και κότα περνούσε με… ξένα χρήματα ένα ζευγάρι Ελλήνων που έκλεβαν τσάντες ή πορτοφόλια σε περιοχές του Δήμου Ηρακλείου και, εκτός από τα μετρητά και τα τιμαλφή που έβρισκαν, χρησιμοποιούσαν και τις τραπεζικές κάρτες των θυμάτων κάνοντας ανέπαφες συναλλαγές!

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας, προέκυψε ότι ο 38χρονος και η 40χρονη συνεργός του είχαν διαπράξει τουλάχιστον τέσσερις κλοπές στο διάστημα από τις 16 Μαρτίου ως τις 16 Μαΐου και είχαν βρει στις τσάντες και τα πορτοφόλια χρήματα, ένα κινητό, προσωπικά έγγραφα, διάφορα αντικείμενα και κάρτες ανάληψης.

Με τις κλεμμένες κάρτες πραγματοποίησαν συναλλαγές συνολικού ύψους 1.900 ευρώ σε διάφορα καταστήματα. Για τις τέσσερις υποθέσεις σχηματίστηκε δικογραφία διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τους και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται για να διαπιστωθεί αν διέπραξαν και άλλες.

Δημοφιλέστερα

To Top