Πολιτική

Μητσοτάκης: Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα, το σύνθημα μας στις εκλογές της 7ης Ιουλίου

Στην περιοδεία του στην Ηλεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε την Αρχαία Ολυμπία, όπου και ξεναγήθηκε – «Η πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μου δώσετε ισχυρή εντολή για να αλλάξω την Ελλάδα»

Ξεκάθαρη στήριξη στη Νέα Δημοκρατία, ώστε μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου να μπορέσει να εφαρμόσει απρόσκοπτα το σχέδιό της για χαμηλότερους φόρους και εισφορές, νέες καλά αμειβόμενες δουλειές και ασφάλεια για τους πολίτες ζήτησε από την Ηλεία, όπου και περιοδεύει, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ισχυρή ανάπτυξη, αυτοδύναμη Ελλάδα: αυτό είναι το σύνθημα με το οποίο θα πάμε στις εκλογές της 7ης Ιουλίου και δεν το διαλέξαμε τυχαία. Το διαλέξαμε διότι αν δεν έχουμε ισχυρή ανάπτυξη δεν θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε πολλές καλές θέσεις εργασίας», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης από την Αρχαία Ολυμπία.

Ο πρόεδρος της ΝΔ έστειλε μήνυμα εγρήγορσης ενόψει των εθνικών εκλογών, λέγοντας ότι «η πολιτική αλλαγή θα ολοκληρωθεί μόνο εάν το βράδυ της 7ης Ιουλίου μου δώσετε μια ισχυρή εντολή για να μπορέσω να αλλάξω την Ελλάδα».

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκίνησε την περιοδεία του από το μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου και ξεναγήθηκε από την Προϊσταμένης της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ηλείας. Στη συνέχεια έκανε βόλτα και στην πόλη της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου συνομίλησε με κατοίκους, καταστηματάρχες και επισκέπτες και τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη να αναδειχθούν -σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση- όλα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής προκειμένου να αυξηθεί τόσο ο αριθμός των επισκεπτών όσο και η μέση τουριστική δαπάνη, προς όφελος της τοπικής οικονομίας.

Τρίτη στάση του Προέδρου της ΝΔ στην Ηλεία ήταν το φράγμα του Αλφειού, το οποίο έχει υποστεί ζημιές από κατολισθήσεις και έχει ανάγκη βελτιωτικών έργων. Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι ο καθαρισμός του φράγματος είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να αποτραπούν νέες πλημμύρες. Όπως επίσης είναι προτεραιότητες η κατασκευή της ιχθυόσκαλας αλλά και των δικτύων άρδευσης. Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σταμάτησε στα Μακρίσια όπου συνομίλησε σε καφέ με κατοίκους του χωριού.

Ο κ. Μητσοτάκης συνεχίζει αυτή την ώρα την περιοδεία του στα Κρέστενα ενώ στη συνέχεια θα επισκεφθεί τον Πύργο Ηλείας.


mitsotakis_ileia1


mitsotakis_ileia2

Δημοφιλέστερα

To Top