Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ Ιωάννης Κρεστενίτης

Ο κ. Κρεστενίτης, που έχει διατελέσει μέλος του κινήματος “SOSτε το Νερό”, είχε αναλάβει καθήκοντα τον Μάιο του 2016

Την παραίτησή του από τη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Εταιρείας Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ ΑΕ) υπέβαλε ο καθηγητής Ιωάννης Κρεστενίτης, η θητεία του οποίου έληγε κανονικά τον Μάιο του 2021.

Ο κ.Κρεστενίτης, που είχε αρχικά αναλάβει τα καθήκοντά του τον Μάιο του 2016, ζήτησε η παραίτησή του να έχει άμεση ισχύ, ουσιαστικά αρχής γενομένης από σήμερα. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για του λόγους της παραίτησης, ενώ αναφέρεται πως αυτό που τώρα προέχει είναι να ενημερωθούν για την εξέλιξη οι εποπτεύουσες αρχές.

Ο κ. Κρεστενίτης, που έχει διατελέσει μέλος του κινήματος “SOSτε το Νερό”, είναι καθηγητής Παράκτιας Τεχνικής και Ωκεανογραφίας στον Τομέα Υδραυλικής και Τεχνικής Περιβάλλοντος ΑΠΘ, διδάκτορας του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (1987) και διπλωματούχος αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός ΕΜΠ (1974).

Πρόσφατα πάντως η ΕΥΑΘ είχε απασχολήσει την δημοσιότητα καθώς αποκαλύφθηκε ότι στη διετία 2017-18 πραγματοποιήθηκαν 150 προσλήψεις εργαζομένων και οδήγησαν σε αύξηση του προσωπικού κατά 70%.

Δημοφιλέστερα

To Top