Οικονομία

Σταϊκούρας για ΕΛΣΤΑΤ: Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη

Δήλωση του τομεάρχη Οικονομικών της ΝΔ για τις ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τον ρυθμό ανάπτυξης 1,3%

Η χώρα έχει ανάγκη από ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη, πολλές επενδύσεις, καλές και ποιοτικές θέσεις ερηασίας, ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, επισημαίνει σε δήλωσή του με αφορμή τις ανακοινώσεις της ΕΛΣΤΑΤ για τους ρυθμούς ανάπτυξης, ο τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Φθιώτιδας, κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Όπως επισημαίνει, «η ελληνική οικονομία συνεχίζει τις χαμηλές πτήσεις της ως αποτέλεσμα της συνειδητής κυβερνητικής επιλογής να υπερφορολογήσει νοικοκυριά και επιχειρήσεις προκειμένου να επιτύχει υπερπλεονάσματα. Επί μία ολόκληρη τετραετία η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ απέτυχε σε κάθε στόχο που η ίδια έθεσε για την ανάπτυξη».

Ο κ.Σταϊκούρας καταλήγει στη δήλωσή του:

«Η χώρα, όμως, έχει ανάγκη από ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη, πολλές επενδύσεις, καλές και ποιοτικές θέσεις εργασίας, ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής. Και αυτό μπορεί να γίνει με την υλοποίηση του σχεδίου της Νέας Δημοκρατίας, μέσα από τη μείωση φόρων και εισφορών, την ενίσχυση της ρευστότητας στην πραγματική οικονομία, τη βελτίωση της λειτουργίας του κράτους, την υλοποίηση πολιτικών για τους συμπατριώτες μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη».

Δημοφιλέστερα

To Top