Πολιτική

«Θέλεις #ζωή_στη_βουλή»: Το προεκλογικό σλόγκαν της Ζωής Κωνσταντοπούλου

Κυκλοφόρησε μια σειρά βίντεο με τις θέσεις της Πλεύσης Ελευθερίας

Με το σύνθημα «θέλεις #ζωη_στη_Βουλη;» εγκαινιάζει την προεκλογική της καμπάνια η Ζωή Κωνσταντοπούλου και η Πλεύση Ελευθερίας.

Στο σχετικό προεκλογικό βίντεο εμφανίζεται η Ζωή Κωνσταντοπούλου να λέει προς τον κόσμο: «Πριν από 4 χρόνια προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να υπερασπιστώ αυτά που μου εμπιστεύθηκες: την πατρίδα μας, την δημοκρατία, την ζωή μας. Είπα και έκανα, από τη θέση της Προέδρου της Βουλής, αυτά που πίστευα και πιστεύω. Αυτά που θα έκανες και θα έλεγες και εσύ αν ήσουν στη θέση μου στη Βουλή».

Την καμπάνια συνθέτουν μία σειρά από μικρά βίντεο από την κοινοβουλευτική δράση της Ζωής Κωνσταντοπούλου και άλλα κοινοβουλευτικά στιγμιότυπα. «Θυμίζουμε τι έγινε και τι μπορεί να γίνει. Θυμίζουμε τι έγινε και κοιτάμε μπροστά. Με χαμόγελο και αισιοδοξία. Για το μέλλον που μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί. Για τον κόσμο που μπορούμε να αλλάξουμε μαζί».

Η βασική μουσική που ντύνει όλα τα βίντεο της Πλεύσης Ελευθερίας για τις εκλογές, είναι από το τραγούδι του Φίλιππου Πλιάτσικα «Αν θα

μπορούσα τον κόσμο να άλλαζα» και οι βασικοί εκφωνητές δύο μικρά παιδιά που θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο.


Εσύ θέλεις #ζωή_στη_Βουλή ;

Δημοφιλέστερα

To Top