Ελλάδα

Διέρρηξαν 18 αυτοκίνητα σε χωριά της Κορινθίας

Από τα αυτοκίνητα που κατάφερναν να «ανοίξουν», άρπαζαν χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα

Στα πράσα έπιασαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Κορίνθου δυο νεαρούς Έλληνες, την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ένα αυτοκίνητο σε μια κοινότητα του Δήμου Κορινθίων και με την σύλληψή τους κατάφεραν να εξιχνιάσουν άλλες 16 κλοπές και μια απόπειρα σε οχήματα στην Κορινθία και την Αττική!

Όπως εξακριβώθηκε στο πλαίσιο της προανάκρισης, οι ηλικίας 25 και 28 χρόνων συλληφθέντες, μαζί με άγνωστους συνεργούς τους είχαν «χτυπήσει» 17 οχήματα σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Κορινθίων και στους Αγίους Θεοδώρους Κορινθίας και στα Μέγαρα Αττικής και μόνο ένα δεν είχαν καταφέρει να διαρρήξουν! Από αυτά που «άνοιξαν», είχαν αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, κινητά, τραπεζικές κάρτες, προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα.

Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στην κατοχή των δυο νεαρών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Σε βάρος του 28χρονου και του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, η οποία περιλαμβάνει και τους άγνωστους συνεργούς τους και οδηγήθηκαν με αυτήν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Δημοφιλέστερα

To Top